Presse profil og mission

We bring kommunikation på et journalistisk perspektiv og information metoder, strengtened med eksperiencer i flere europæiske land som Frankrig, Tyskland, Spanien og Danmark.

Frédéric sees sin første role som ombudsman for den læser. Sub-editor uddannet i Centre de formation et de perfectionnement des journalistes (CFPJ) i Paris, sub-editor layouter, copy writer journalist, ham har began som autodidakt. Numerous positions i trykte presse leder ham til cooperate med medier i Frankrig, i Spanien, i Tyskland og i Danmark. Multimedie projektleder med et diplom af L’École Multimédia i Paris, ham har skrivet for hjemmesider, build hjemmesider og interfaces inkluderet PDF, Javascript og CSS. Fan af Apple teknologier fra begynning af DTP (desktop publishing), ham har arbejdet i produktion med Aldus PageMaker, Quark XPress & Adobe InDesign in WYSIWYG men også med dedicated publishing professionel applikationer med tagged content. Ham har designed layouts med papir, saks og lim… Beyond tekniker, Frédéric er interesseret i harmoni mellem indhold og form, og for nyhedsdesign (eks-medlem af Society for News Design), i forbindelse med den readership og også the multikulturel challenge af adaptere global brand magaziner i Europa.

Medie videnskab

– Daglig nyhedaviser, daglig eller uger newsletters, ugemagasiner, monthly magasinet: flere periodicity, various genres, various readerships, various land.


– Cooperated for the big three magazine publishers i Frankrig – første verdensmarked position i magasin sektor.

EditingPlus er på Facebook

Værktøj videnskab

– Fra the postscript og moderne desktop publishing værktøj begyning, og following, in the core presse produktion, professionel miljø.


– videnskab i produktion workflows, brugerende flere sprog, også in hardware.

Marked videnskab

– Permanent follow-up over presse produkter i several land: hvad er ny, tendencer, marked.


– Watch-out over marked ændringer i presse publishing forlag.

Vi beklager, vores sider på dansk er på vej

Frédéric Lanta, EditingPlus

Wink to the covers fra britisk magasinet I-D ©  Photo : Carla Brink Lanta.

© 2006 – 2021 Alt indhold ejendomsret af EditingPlus.eu i Europa og i verden | Skabet og udgivet af Frédéric Lanta. Kopi af artikler, grafik, fotos, eller hver materiel uden er forbut | EditingPlus hjemmesiden er registreret hos det Nationalt Bibliotek af Frankrig, Bibliothèque Nationale de France (BNF) | Skrifttype fonte ICone brugt i EditingPlus logotyp er kreation af Jack Usine, ved imødekommenhed fra foundry Smeltery.net | Varemærker & logoer citat for information mål på den hjemmeside blive ejendom af legal kompani ejer | EditingPlus eks-medlem af Society for News Design | ToucheNoire.com e-forlag ejer til EditingPlus. Oversættelse på dansk af Carla Brink Lanta. Rør en anden måde at læse på.