EditingPlus er på Facebook

ePublish! af EditingPlus bringer avancerede ebøger med ultimativ standarder og rig medie finesse: store bogstaver og raffinerede tekst detaljer, optimiserede billeder & grafik og meget mere …

forfattere bliver publiceret!

EditingPlus arbejder & ombygger din bog eller dit tekst manuskript – eller her skript – til en reel ebog (eller digital bog).


Selv publicering er endelig muligt for alle forfattere og giver dig perspektiv for finde dit publikum og læsere der bruger smartphones eller tavler og andet mobil udstyr. Spar penge og sælg din bog med din egen underskrift!

 
Forlag, BLIV NU PART I ebOG UDVIKLINGEN, MED digitalE bøger

EditingPlus konverterer din kollektion til sofistikeret ebøger så kan du røre dine nye læsere og opfylde deres lyst for læsning. Derefter uddeles dine digital bøger på dine kommercielle platformer.


EditingPlus kan også bygge 100% eksklusive og specielle multimedia projekter. Vær med i  ebog udviklingen af læsning ved siden af  vores dejlige trykte mæsterværker. Vores udvalg af kompetencer breder sig fra ombyg-
ning af de eksisterende PDF eller bygning af ebøger fra grundlæggende tekst filer.

 
selskaber,
STRÅL IDAG

EditingPlus koger dit materiale til ebøger: brochurer, rapporter. Din kommunikation stråler som aldrig før på smartphones & mobil tavler, iPhone, iPad, og iPod touch og andet udstyr. Din tale skiller sig ud af at være præsenteret i teknologiske rammer, det forstørre populariteten. Rør skærme der skaber intim forbindelse med publikum og kunder.

 

Ebøger I ePUB FORMAT, KoNGe formatet

Med målet at give den bredeste hardware kompatibiltet og at få det største udvalg af læsere, brugere af digital bøger og ebøger, EditingPlus følger industri standarder bestemt af verdens professionelle organisation af forlag og derfor afleverer vi ebøger i ePUB fil format til vores kunder. ePUB format er valgt af Apple for iPad, og Amazon for Kindle, leaders af tavler & e-readers som kan læse ebøger.

Biblioteker og museer, digitaliserer

Når din kollektion er konverteret til ePUB format, sikrer du dig dens opbevaring og konservation og gør den gyldig på en moderniseret måde: digital bøger som ebøger opvises på alle skærme fra smartphones til tavler, en perfekt løsning for bærbare brugere i bygningen eller udendørs. Interaktive eller virtuelle besøg. Læsere, researchers, osv. har adgang til disse eksklusive indhold. 

 

med ePublish! EditingPlus GIVER dine læsere en anden måde at læse

på iPad, iPhone og andre ebøger e-readers, udstyr og tavler

Epublish!

Forskellen, Editingplus

EditingPlus søger at måle perfektion og skaber samti-digt immersive ebøger for læsere og til at gøre  læsningen til en unik erfaring. Teksten er i centrum og er flydende, den er struktureret med en idé af respekt for forfatterens valg og identitet. Undgå kompromisser, lav ikke kun PDF!

Den standardisede .ePUB fil format etableret af International Digital Publishing Forum (IDPF) garanterer det bredeste interoperabilitet på elektroniske tavler og e-readers. Dets specifikationer er åbne til publikum, til alle  forlag og medlemmer. EditingPlus følger konstant forbedring og tekniske nyheder. Dette hjælper en bedre support for alle typer af komponenter, og inkluderet multimedia.


Ebøger der er  bygget med åbne, ikke-proprietære ePUB fil format har godt af de sidste nye og avancerede muligheder skabt af EditingPlus, som respekterer standarderne.


Når du vælger EditingPlus, vil dit valg sikre fremtid, kompatibiltet af dine digital bøger og vil bringe virkelige ebøger til de fleste af din læsere.

iPad har godt af ebøgers muligheder med ePUB fil format, tak til fri applikation iBooks af Apple. Med EditingPlus, Rør en anden måde t læse på.

EPUB, verdens standard for ebog og ebøger der kommer 
af the International Digital Publishing Forum (IDPF)

Oversættelse på dansk: Carla Brink Lanta.

© 2006 – 2021 Alt indhold ejendomsret af EditingPlus.eu i Europa og i verden | Skabet og udgivet af Frédéric Lanta. Kopi af artikler, grafik, fotos, eller hver materiel uden er forbut | EditingPlus hjemmesiden er registreret hos det Nationalt Bibliotek af Frankrig, Bibliothèque Nationale de France (BNF) | Skrifttype fonte ICone brugt i EditingPlus logotyp er kreation af Jack Usine, ved imødekommenhed fra foundry Smeltery.net | Varemærker & logoer citat for information mål på den hjemmeside blive ejendom af legal kompani ejer | EditingPlus eks-medlem af Society for News Design | ToucheNoire.com e-forlag ejer til EditingPlus. Oversættelse på dansk af Carla Brink Lanta. Rør en anden måde at læse på.